Фотосесия на бременна жена

Фотосесията на бременни жени, отразява моменти от 9 месечния период на тяхната бременността. Тя може да се изпълни под формата на режисирани сцени или естествени ситуации с любимите хора. Снимките могат да бъдат организирани в студио или на открито. Сесията за бременни дава началото на  колекция от фотоси, които ще проследят живота на Вашето дете. Не пропускайте възможността да запазите спомен от този период на живота си, обадете ми се, за да изберем подходящите параметри и аксесоари за Вашата фотосесия. Различни снимки на моменти от бремеността може да разгледате в сектор Бременност от Портфолиото или да прочетете историите в блога ми >>

Фотосесия в студио получавате 10 избрани кадъра с ретуш и професионална пост обработка /продължителност на сесията до 2 часа/ + 10 снимки с размер 10/15 см, отпечатани на луксозна фото хартия. Цена на пакета 250 лв.

Фотосесия на открито – получавате 15 избрани кадъра с ретуш и професионална пост обработка /продължителност на сесията около 1 час/ + 15 снимки с размер 10/15 см, отпечатани на луксозна фото хартия и поставени в крафт кутия. Цена на пакета –  250 лв.

Всички снимки се издават чрез линк за сваляне. Срок за подготовка на кадрите между 14 и 30 дни, в зависимост от натовареността на периода.

По желание:

• дървена кутия с гравиран надпис – 50 лв

• слайдшоу с 30 подбрани кадри – 150 лв

• луксозен фотоалбум – 20х20 см – 250 лв