Коледни фотосесии 2021

За 7-ма поредна година фотостудиото ми ще се преобрази в Коледна премяна и ще имате възможност да запазите своите семейни спомени сред уют и топлина. Ще ви зарадвам с три декора, които са подходящи за снимки на цялото семейство. Традиционно на единият декор ще може да се настаните удобно пред камината или да украсявате Коледното дръвче заедно с вашите деца. Вторият декор ще бъде в предимно бяло, за да напомня за бяла приказка. Третият декор ще в тъмно дъски, зелени дръвчета и много светлинки. Според избора ви на кадри ще получавате снимките на хартия в различни опаковки – до 20 кадъра в плик; над 20 кадъра в картонена кутийка

Тази година ще предлагам един стартов пакет, а при избор на повече кадри те ще бъдат заплащани допълнително. Записването за Коледните фотосесии ще стартира след 20 октомври 2021 г, а сесиите ще се провеждат между 8 ноември и 31 декември, както и през първите две седмици на месец януари 2022 г. Тези, които са направени през ноември ще може със сигурност да получите до Коледа. Фотосесиите направени през декември ще се издават по ред на заснемане.

•Фотосесия Старт – получавате 10 кадъра в електронен формат и на хартия. Цена 120 лв. Продължителност на сесията 45-60 минути.

Отстъпка в цената -20% получават всички мои клиенти, които са се снимали за Коледа повече от три поредни години при мен!

• цена на допълнително избран кадър 10лв.

• цена на допълнително разпечатана снимка на хартия с размер 10х15 см – 0.50 лв

• цена на работен календар със снимка от фотосесията – 10 лв/бр; над 6 бр заявени календара – 7 лв за брой

• цена на фото-магнит – 5 лв/бр; над 10 магнита 4 лв за брой


Като автор на декорите и снимките ще използвам правото си да ги публикувам в социални медии и уеб сайта си, с цел реклама на дейността ми. Ако по някаква причина не сте съгласни с това, моля да ме уведомите предварително.


Във връзка с епидемиологичната обстановка сесиите ще бъдат снимани с паузи между тях. В помещението е подсигурена машина за филтриране на въздуха, също и дезинфектант за ръце. Ако имате някакви симптоми  на простудно заболяване ( хрема, кихане, кашлица, главоболие или отпадналост) моля да си отмените часа, а когато сте здрави ще ви бъде даден нов. Самата аз съм ваксинирана, но въпреки това мога да стана преносител!

В студиото няма да се допускат болни хора! Бъдете отговорни към себе си и другите!

• Запазването на час става чрез съобщение на страницата ми Martina Lazarova Photography или на телефон 0898 32 80 71

• Носете си чисти обувки, ако искате да се снимате с такива, в противен случай ще се снимате по чорапи.

• Не подранявайте и не закъснявайте за часа, който сте записали. В единия случай ще трябва да чакате отвън, а в другия ще отнемете от времето си за снимки.

• Адреса на студиото е ул. Духовно Възраждане 34, а карта с локацията може да видите от Контакти

 

Ако харесвате моята работа като творец-фотограф може да ме подкрепите във facebook или Instagram

Коледни сесии 2020

 

Коледни сесии 2019

Коледни сесии 2018

Коледни сесии 2017