Коледни фотосесии 2020

За 6-та поредна година фотостудиото ми ще се преобрази в Коледна премяна и ще имате възможност да запазите своите семейни спомени сред уют и топлина. Ще ви зарадвам с няколко декора, които са подходящи за снимки на цялото семейство. Традиционно на единият декор ще може да се настаните удобно пред камината или да украсявате Коледното дръвче заедно с вашите деца. Според избора ви на кадри ще получавате снимките на хартия в различни опаковки – до 20 кадъра в плик; над 20 кадъра в картонена кутийка

Тази година ще предлагам един стартов пакет, а при избор на повече кадри те ще бъдат заплащани допълнително. Записването за Коледните фотосесии ще стартира след 10 октомври 2020 г, а сесиите ще се провеждат между 7 ноември и 31 декември. Тези, които са направени през ноември ще може със сигурност да получите до Коледа. Фотосесиите направени през декември ще се издават по ред на заснемане.

•Фотосесия Старт – получавате 10 кадъра в електронен формат и на хартия. Цена 90 лв. Продължителност на сесията 45-60 минути.

• цена на допълнително избран кадър 7 лв.

• цена на работен календар със снимка от фотосесията – 8 лв/бр; над 5 бр заявени календара – 6 лв за брой

• цена на фото-магнит – 5 лв/бр; между 5 и 10 магнита 4 лв за брой; над 10 магнита 3,5 лв за брой.


Като автор на декорите и снимките ще използвам правото си да ги публикувам в социални медии и уеб сайта си, с цел реклама на дейността ми. Ако по някаква причина не сте съгласни с това, моля да ме уведомите предварително.


Във връзка с епидемиологичната обстановка сесиите ще бъдат снимани с паузи между тях. В помещението е подсигурена машина за филтриране на въздуха, също и дезинфектант за ръце. Ако имате някакви симптоми  на простудно заболяване ( хрема, кихане, кашлица, главоболие или отпадналост) моля да си отмените часа, а когато сте здрави ще ви бъде даден нов.

В студиото няма да се допускат болни хора! Бъдете отговорни към себе си и другите!

• Запазването на час става чрез съобщение на страницата ми Martina Lazarova Photography или на телефон 0898 32 80 71

• Носете си чисти обувки, ако искате да се снимате с такива, в противен случай ще се снимате по чорапи.

• Не подранявайте и не закъснявайте за часа, който сте записали. В единия случай ще трябва да чакате отвън, а в другия ще отнемете от времето си за снимки.

• Адреса на студиото е ул. Духовно Възраждане 34, а карта с локацията може да видите от Контакти

Коледни сесии 2020

Коледни сесии 2019

Коледни сесии 2018

Коледни сесии 2017

Коледни сесии 2016